Me Otsossa

Turun Otso tarjoaa turvaa, elämäniloa ja hyvää hoitoa muistisairaille ikäihmisille, kun kotona asuminen ei enää ole oikea vaihtoehto.

Otso-koti on perustettu vuonna 1997. Syksyllä 2016 muutimme Turun keskustasta Runoskylään uusiin tiloihin kauniiseen ympäristöön. Otsossa on kaksi pienyhteisökotia, Tapio ja Vuokko. Asukaspaikkoja on yhteensä 20. Kaikilla asukkailla on oma 25 neliön huone, jossa on invamitoitettu wc.

Tavoitteenamme on elää hyvää ja mielekästä elämää asukkaidemme kanssa, niin että päivissä on auttamisen ja hoitamisen lisäksi iloa, mukavia kokemuksia ja yhdessäoloa. Ulkoilua, liikuntaa, musiikkia ja taiteenlajeja eri muodoissaan, muistelua, leipomista ja hemmotteluhoitoja – niistä on hyvät päivät tehty. Yksilöllisyys ja asukaslähtöisyys ovat avainsanoja työssämme.

Kunkin asukkaan hoito- ja palvelusuunnitelma laaditaan yhdessä asukkaan, omaisten ja henkilökunnan kesken, ja sitä päivitetään säännöllisesti. Otso-kodissa asutaan elämän loppuun asti, jos se vain suinkin on mahdollista. Palvelu on tarkoitettu yli 65-vuotiaille.

Turun Otso on paikallinen perheyritys, jonka toiminnasta vastaa yrittäjä, hoitokodin johtaja Ulla Korpela puh. 050 5633949, ulla.korpela@turunotso.fi.

Otsikko 1 Otsikko 2 Otsikko 3
ME VUOKOSSA ME TAPIOSSA
Armi,
lähihoitaja
Krista,
lähihoitaja

Eveliina,
lähihoitaja
Marina,
lähihoitaja
Iris,
tiiminvetäjä
Miia,
tiiminvetäjä
Mohammad,
lähihoitaja

Nataliya,
lähihoitaja
Sofia, lähihoitaja
kuva tulossa
Pirjo,
lähihoitaja
Veera,
lähihoitaja
Saana, lähi-hoitajaopiskelija

YHTEISET
Pia, vastaava
hoitaja
Hanna,
hallintovastaava
Ulla, hoito-
kodin johtaja
Laura, sairaan-
hoitaja
kuva tulossa