Runoskylä

Otso-koti

Otso-kodin historian tärkeitä vuosilukuja ovat vuosi 1997, jolloin yritys perustettiin, vuosi 2012, jolloin omistajuus vaihtui ensimmäisen kerran, ja vuosi 2016, jolloin muutimme Runoskylään uusiin tiloihin ja 2023 jolloin Otso-koti siirtyi marraskuussa osaksi Esperi Carea. Asukaspaikkoja on yhteensä 20 kahdessa pienyhteisössä Tapiossa ja Vuokossa. Kaikilla asukkailla on oma 25 neliön huone, jossa on invamitoitettu kylpyhuone.

Haluamme elää hyvää ja mielekästä elämää asukkaidemme kanssa, niin että päivissä on auttamisen ja hoitamisen lisäksi iloa, mukavia kokemuksia ja yhdessäoloa. Yksilöllisyys ja asukaslähtöisyys ovat perusta työllemme.

Merkittävä askel Otso-kodin työn kehitämisessä on kinestetiikan laatusertfikaatti, jonka Suomen Kinestetiikkayhdistys ry. myönsi Otsolle vuonna 2021 ensimmäisenä hoivakotina Varsinais-Suomessa. Kehittämisprojektin mahdollisti Business Finland Oy:ltä saamamme tuki. Tutustu tarkemmin täältä 

Otson henkilökunta koostuu muistisairaiden hoidon koulutetuista ammattilaisista. He ovat myös luoneet taloon välittämisen ja ilon ilmapiirin, joka ottaa vastaan jokaisen taloon tulijan.

Vapaita asukaspaikkoja voit tiedustella:

Ulla Korpela
050 5633 949 
ulla.korpela@turunotso.fi

Sivukartta