Tarinamme

Yhteistyöllä uusia tuulia muistisairaiden hoitoon

Emmi- ja Otso-kodilla vuosikymmenien kokemus muistisairaiden hoidosta. Emmi-kodin tarina alkoi vuonna 1995 ja Otso-kodin 1997. Vuodesta 2016 nämä kaksi asiantuntijayksikköä ovat toimineet saman katon alla Runoskylässä yhteistyötä tehden. Nyt alkaa uusi aika osana Esperi Carea.

Asukkaamme sairastavat vaikeaa tai keskivaikeaa muistisairautta ja olemme toiminnassamme keskittyneet juuri heille sopivien toimintamallien luomiseen. Asenteemme muistisairaiden hoitoon on rohkea, ennakkoluuloton ja uudistumiskykyinen. Asukkaillamme on hoivakodissa elämää jäljellä ja haluamme omalta osaltamme tarjota mahdollisimman hyvän ympäristön sen täysipainoiseen viettämiseen. Palvelumme on tarkoitettu yli 65-vuotiaille.

Runoskylä
Hyvää elämää

Tunnelma hoivakodissa on leppoisa. Olemme kodikas yhteisö, jossa asukkaat elävät hyvää ja aktiivista arkea. Meillä on monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet kauniissa pihapiirissämme metsän reunassa ja Runosmäen palvelut muutaman askeleen päässä. 

Muistisairaiden hoitoon perehtynyt, työhönsä sitoutunut henkilökuntamme on luonut vuosien mittaan Runoskylään ilmapiirin, jossa myös alan opiskelijat voivat löytää harjoittelujaksoillaan aivan uuden näkökulman vanhuksiin. Hyvä motivaatio tarttuu ja vanhustyö näyttääkin kiinnostavalta vaihtoehdolta.

Yhteisöllisyys on tunnetta, merkityksellisyyttä, osallisuutta, kohdatuksi tulemista, läsnäoloa ja turvaa…

Sivukartta